Tent informatie

Onze tenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit canvas, zijn brandwerend en waterdicht. De binnenkant is bekleed met handbedrukte, katoenen wanden. De toevoeging van voile gordijnen zorgt voor een elegante sfeer.
Het frame bestaat uit roestvrijstalen of aluminium buizen. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het mogelijk om de wanden van de tenten gedeeltelijk of helemaal te openen. Ook is het mogelijk om meerdere tenten van het type Baron aan elkaar te koppelen.

N.B. De tenten worden zonder vloer of inrichting geleverd.

Royalty

De Royalty is een majestueuze lodge, met een afmeting van 12m x 12m x 6m hoog. Het frame bestaat uit roestvrijstalen buizen en grenen palen. De tent is geschikt voor een diner met ca. 100 personen of een buffet van ca. 150 personen. Het ruime middengedeelte van de tent is ook heel geschikt als dansvloer. Voor grotere groepen is een opstelling van de Royalty met toevoeging van een of meer tenten van type Baron een manier om zowel een feestgedeelte als een sfeervolle lounge- of buffetruimte te creëren. 

Baron & Queen

Voor kleinere gelegenheden, een verjaardag, een diner met vrienden of een jubileum, zijn de Baron tenten zeer geschikt. 5 m x 5 m, 6 m x 6 m tot 6 m x 10 m zijn de beschikbare uitvoeringen. De Baron 6 m x 6 m en 6 m x 10 m kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor meerdere opstellingen voor verschillende groepsgroottes mogelijk zijn. 

De Queen, een schattige achthoekige tent met een doorsnede van 4 meter, is de tent bij uitstek voor de huwelijksceremonie of voor een amoureus diner.

Wilt u een luxe partytent huren, een lounge tent huren, heeft u vragen, of wilt u meer over onze mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

icoontje    luxe partytent huren

icoontje    lounge tent huren

icoontje    exclusieve feesten

icoontje    vip party

icoontje    exclusieve bruiloft

Cotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton LodgeCotton Lodge

Tel: (+31) (0)6 5491 6704

info@cottonlodge.nl www.cottonlodge.nl (+31) (0)6 5491 6704
Luxe partytenten huren
Cotton Lodge
Cotton Lodge
Cotton Lodge